SANDVIKEN CENTER -ventilasjonsservice AS

Stillingsannonse VENTILASJONSMONTØR

Vår bedrift har egne ventilasjonsmontører og serviceteknikere, som arbeider med både små og store installasjoner, vedlikeholds- og reparasjonsoppgaver.  Vi arbeider i hovedsak med rehabiliteringsoppdrag, hvor vi har ansvar for hele prosjektet, fra prosjektering til ferdig innstallasjon, og påfølgende vedlikeholdsarbeid. Arbeidsoppgavene for både montører og serviceteknikere er både varierte og interessante, og du vil aktivt bli engasjert i ventilasjonsfaget, bransjen og i en bedrift med "god takhøyde", godt samarbeid mellom avdelingene og godt humør. Det går an å ha det  gøy på jobben selv om man har mye å gjøre. 

Vi ønsker å styrke egenmontasjen ettersom vi stadig får flere både små og større installasjonsoppdrag, og søker derfor etter erfarne ventilasjonsmontører.

Vi ser for oss at du har bakgrunn fra installasjon av ventilasjonsanlegg, har godt humør, og trives i et travelt og variert miljø. Du må kunne samarbeide med andre, men også ha evne til å arbeide selvstendig. Lønn etter kvalifikasjoner, pensjonsavtale, telefonordning og bilordning.

For ytterligere opplysninger kontakt :

Disponent Ove Bjørn Olsen 55323750/90561216 eller Are Lundvang 41222499

 

Snarlig tiltredelse. Søknad sendes/leveres innen 31.01.2009

Gjerne pr epost på stilling@sandvikencenter.no  

SANDVIKEN CENTER -ventilasjonsservice ASInformasjon om virksomhetenNettstedskart