SANDVIKEN CENTER -ventilasjonsservice AS

Stillingsannonse SERVICETEKNIKER

Vår bedrift har egne ventilasjonsmontører og serviceteknikere, som arbeider med både små og store installasjoner, vedlikeholds- og reparasjonsoppgaver.  Vi arbeider i hovedsak med rehabiliteringsoppdrag, hvor vi har ansvar for hele prosjektet, fra prosjektering til ferdig innstallasjon, og påfølgende vedlikeholdsarbeid. Arbeidsoppgavene for både montører og serviceteknikere er både varierte og interessante, og du vil aktivt bli engasjert i ventilasjonsfaget, bransjen og i en bedrift med "god takhøyde", godt samarbeid mellom avdelingene og godt humør. Det går an å ha det  gøy på jobben selv om man har mye å gjøre. 

Vi søker en erfaren servicetekniker med erfaring fra service og vedlikehold av  klimainstallasjoner. Er du en dyktig kanalmontør med varierte kunnskaper og erfaring fra montasje av klimainstallasjoner, og som ønsker å utvikle seg videre i ventilasjonsfaget, kan du også søke.

Vi ser for oss en person med godt humør som ikke er redd for å ta et tak når det gjelder. Oppgavene er varierte og består av forebyggende vedlikehold, akuttservice, feilsøking, inneklimamålinger og oppgraderinger.  Lønn etter kvalifikasjoner, pensjonsordning og telefonordning. Det følger servicebil med stillingen.

For ytterligere opplysninger kontakt :

Are Lundvang 55323750/41222499  eller Daglig Leder Ove Bjørn Olsen 55323750/90561216.

 

Snarlig tiltredelse. Ring oss gjerne, eller send oss en enkel CV. 

Gjerne pr epost på stilling@sandvikencenter.no  

 

 

SANDVIKEN CENTER -ventilasjonsservice ASInformasjon om virksomhetenNettstedskart