SANDVIKEN CENTER -ventilasjonsservice AS

Stillingsannonse PROSJEKTLEDER SERVICE

Vår bedrift har egne ventilasjonsmontører og serviceteknikere, som arbeider med både små og større installasjonsarbeider, vedlikeholds- og reparasjonsoppgaver.  Vi arbeider i hovedsak med rehabiliteringsoppdrag, hvor vi har ansvar for hele prosjektet, fra prosjektering til ferdig innstallasjon, og påfølgende vedlikeholdsarbeid. Arbeidsoppgavene for både montører og serviceteknikere er både varierte og interessante, og du vil aktivt bli engasjert i ventilasjonsfaget, bransjen og i en bedrift med "god takhøyde", godt samarbeid mellom avdelingene og godt humør. Det går an å ha det  gøy på jobben selv om man har mye å gjøre. 

Oppdragsmengden øker og vi har flere større rehabilteringsoppdrag til utførelse i 2009-. Oppdragene er omfattende, innbefatter prosjekteringsarbeider og beslaglegger så mye kapasitet at det kan gå ut over den fleksibiliteten og smidigheten vår bedrift er kjent for, og som vi er stolte av. Vi har derfor behov for en prosjektleder/saksbehandler som kan ta tak i varierte oppdrag som utbedring/utskifting av ventilasjonssystemer for våre faste og nye kunder. Oppdragenes størrelse og kompleksitet avhenger av dine kvalifikasjoner, og du må kunne arbeide både selvstendig og i team.

Vi søker en person med erfaring fra ventilasjonsbransjen enten som prosjektleder, saksbehandler, montasjebas, eller selvstendig servicetekniker.

Vi ser for oss en person med godt humør som ikke er redd for å ta et tak når det gjelder. Oppgavene er varierte og består av tilbud etter befaring, utarbeide montasjegrunnlag, og prosjektgjennomføring.

Lønn etter kvalifikasjoner, pensjonsordning, telefonordning, og bilordning.

For ytterligere opplysninger kontakt :

disponent Ove Bjørn Olsen 55323750/90561216.

 

Snarlig tiltredelse. Søknad sendes/leveres innen 31.01.2009

Gjerne pr epost på stilling@sandvikencenter.no  

 

 

SANDVIKEN CENTER -ventilasjonsservice ASInformasjon om virksomhetenNettstedskart